We naderen alweer het einde van dit jaar en daar komen altijd een hoop feestdagen bij kijken. Maar ondanks dat we daar druk mee zijn, kijken we ook al vooruit naar de feestelijke en bijzondere dagen in het nieuwe jaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Valentijnsdag! Deze dag staat ook wel bekend als de dag van de liefde. Het is de dag waarop mensen hun geliefden laten weten hoeveel ze van hen houden. Hoe ze dat doen? Op allerlei manieren! In deze blog vertel ik je er meer over hoe je deze dag kunt gaan vieren. Lees je mee?

Samen even uit

Sommige mensen vieren Valentijnsdag door een romantisch diner te organiseren voor hun geliefde. Dit kan je zelf koken maar je kan er ook op uit gaan. Anderen maken er juist een hele dag weg van met een bezoekje aan een pretpark of de bioscoop. Het is ook een populair moment om op reis te gaan met je geliefde. Zo zie je maar dat je het groot, groter en nog grootst kan maken. Hebben jullie een favoriet restaurantje waar jullie geen genoeg van kunnen krijgen of een activiteit die jullie graag samen uitvoeren? Dan is dat een optie. Maar anders is er ook nog de optie om het juist over een hele andere boeg te gooien en op precies deze dag dingen te doen die nieuw voor jullie beiden zijn.

Voor de andere geliefden

Ondanks dat Valentijnsdag voornamelijk gericht is op romantiek tussen twee partners, kan het ook een dag zijn om vrienden en familie te laten weten hoeveel je van hen houdt. Je kunt ze extra in het zonnetje zetten door hen Valentijn chocolade te sturen. Zo’n attentie laat zien dat je aan hen denkt en zoals ik zei, is Valentijnsdag de dag van de liefde en die liefde bestaat in meer dan één vorm. Ga langs bij je moeder, bel je oma even op of ga lunchen met je beste vriendin en vier op die manier dat het Valentijnsdag is.

Wat ga jij doen?

Wat jij met Valentijnsdag gaat doen, is heel persoonlijk. De een wil gewoon iets kleins extra’s doen maar vind de rest van de poppenkast niet zo nodig. Voor de ander is dit het uitgelezen moment om juist alles uit die kast te trekken. Zelfs als je geen partner hebt kan je chocolade Valentijn halen en jezelf eens wat extra liefde geven op deze dag. Zo zie je maar dat het een dag is waar iedereen naar uit kan kijken!