Het is een uitdaging om fit te blijven tijdens de huidige pandemie. Dit komt niet alleen door het virus waar je ziek van kunt worden, maar ook door alle maatregelen die daadwerkelijk zijn genomen om je te beschermen tegen de verspreiding van het virus. Momenteel zijn de gezondheids- en fitnessscholen voor lange tijd gesloten. Niet alleen de fysieke fitheid is gesloten, maar ook alle andere sportfaciliteiten, van zwembaden tot klimhallen. Toch is het nodig om door de pandemie heen te komen. Daarom bespreken we in deze post een aantal ideeën en ook methodes om tijdens deze zware lockdown gezond en in balans te blijven bewegen en consumeren.

Ga naar buiten

We weten dat het nu buiten erg koel is, maar het is nog steeds van vitaal belang om warme kleding aan te trekken en buiten te sporten. Ook als het slechts een alledaagse wandeling is, kan het een uiterst gunstige invloed hebben op zowel uw psychische als ook lichamelijke toestand. Neem bijvoorbeeld tijdens het werken vanuit huis een pauze om te wandelen. Je kunt zelfs een run opzetten tijdens de werkdag. Omdat we zowel vanuit huis werken als een tijdslimiet hebben, is het slim om de hele dag een sportsessie te doen en daarna 's avonds wat werk in te halen.

Leg de lat hoog, maar niet te hoog

Als je van plan bent om meer te gaan bewegen, maar dat nu niet doet, is het niet verstandig om ineens hoogstwaarschijnlijk tot het uiterste te gaan. Elke dag opereren of fietsen is geen goed idee. Het is veel beter om 2 of 3 keer per week te beginnen met trainen. Mensen die gewoonlijk snel van programma willen veranderen, begrijpen dat ze het meest waarschijnlijk dagelijks gaan sporten, meestal extreem vroeg. Dit is onhoudbaar, zowel mentaal als ook letterlijk. Begin daarom met 2 sportminuten per week. Je kunt dit in de loop van de tijd verhogen tot 3 of 4.

Voeding

Voeding en ook sport gaan samen. Als je van plan bent veel meer te bewegen, is het belangrijk om ook gezond en evenwichtig te eten. Dit komt doordat dit met elkaar in verbinding staat. Als u gezond eet, zult u zich snel veel beter voelen en is het eenvoudiger om regelmatig te sporten.

Maak een huisgym

Als je het eigenlijk te cool vindt om constant buiten te rennen, is een extra optie om een ​​huisfitnesscentrum te bouwen. Dit kan met een klein oppervlak. Zoek de allerbeste loopband online en koop deze ook. Zo kun je ervoor kiezen om na 9 uur te gaan hardlopen in je eigen woonkamer. Om bovendien het facet van de hardheidstraining in uw training te gebruiken, is het een uitstekende suggestie om ook enkele dumbells aan te schaffen. Als de pandemie meer wordt, wil je je gewoon uitstekend voelen, fit zijn en vol goede moed terugkeren naar het normale leven.

Geef een reactie